Ελπί-Ζω

 

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την αρχή μιας υπέροχης συνεργασίας με την ομάδα Ελπί-Ζω .
Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2019 και έχει πάνω από 4000 μέλη. Ως στόχο και σκοπό έχει την έγκαιρη και έγκριτη ενημέρωση του κόσμου σε οποιασδήποτε μορφής βίας, με έμφαση στην παιδική και γυναικεία κακοποίηση. Επίσης την ευαισθητοποίηση του κόσμου προκειμένου να δρουν και να αντιδρούν στην κακοποίηση, είτε είναι θύματα είτε είναι μάρτυρες.
Τέλος μεγάλος στόχος είναι η παροχή βοήθειας σε αναζήτηση λύσεων σε περίπτωση που χρειάζεται.

Περισσότερα για την Ομάδα

Η ομάδα Ελπί-Ζω δημιουργήθηκε στις 17 Ιουνίου του 2019.
Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο, το οποίο είχε στο περιεχόμενο του σκληρή σωματική κακοποίηση μικρού παιδιού από τη μητέρα του.
Από εκείνη την ημέρα δώσαμε μία υπόσχεση, να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να συμβάλλουμε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε, στην καταπολέμηση της κακοποίησης οποιασδήποτε μορφής!
Γνωρίζαμε πως θα συναντήσουμε πολλά εμπόδια, όμως η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε είναι η δύναμή μας να προχωράμε μπροστά, αντιμετωπίζοντας τις όποιες δυσκολίες συναντάμε!
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα, που σε όλο αυτό το δύσκολο αγώνα, έχουμε δίπλα μας ανθρώπους με ευαισθησίες, οι οποίοι μας στηρίζουν, μας συμβουλεύουν και μας βοηθούν με τις γνώσεις τους, ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση μπορούμε τόσο στα μέλη της ομάδας μας όσο και σε οποιονδήποτε άλλον χρειαστεί!
e.l.p.i.z.w.